Waterschade advies en behandeling

Is uw toestel nat geworden?

Dan raden wij u aan uw toestel niet meer aan te zetten.
Wanneer je een toestel met vochtschade aanzet wordt de kans op sluiting binnen het toestel vergroot, dit leidt vaak weer tot onherstelbare schade aan de onderdelen of het moederbord van je toestel.

Breng het toestel zo snel mogelijk bij ons binnen voor een vochtschade behandeling. Hoe sneller hoe meer kans op herstel.

Tijdens deze behandeling reinigen wij uw toestel Professioneel met speciale chemicaliën. Vervolgens testen we het moederbord uitgebreid met verschillende onderdelen om er achter te komen of er eventueel nog onderdelen vervangen dienen te worden, als dat zo is krijgt u van ons een prijsopgave.

Indien er overige kosten zijn naast de waterschade behandeling, om uw toestel weer optimaal te laten functioneren, overleggen wij deze eerst met u. Wij kunnen 80% van de waterschade gevallen repareren.

Wij voeren de reparatie uit op basis van ultrasoon reiniging met speciale chemicaliën. Op basis van geluidsgolven wordt uw moederbord gereinigd, dit geeft het beste slagingspercentage.

Is uw telefoon in aanraking geweest met water of andere vloeistoffen?

Gsm Exchange heeft een paar tips welke de overlevingskansen van uw telefoon aanzienlijk vergroot. Indien u de stappen als hieronder beschreven aanhoud is de kans vrij groot dat uw telefoon zal blijven werken.

1: Indien de telefoon nog niet vanzelf is uitgeschakeld, schakel deze dan zo snel mogelijk uit.

2: Haal indien mogelijk zo snel als mogelijk de accu uit uw telefoon.

3: Sluit de telefoon niet meer aan de oplader.

4: Probeer de telefoon ook niet meer op te starten, dit zal alleen maar meer schade toebrengen aan uw telefoon.

5: Breng de telefoon zo snel mogelijk naar ons toe.

6: Een telefoon in de rijst of op de kachel leggen heeft niet veel zin. Het zal nooit. alle vloeistof uit de binnenkant van uw telefoon verwijderen/opnemen. En het oxidatie proces versnellen.

Maak een afspraak